Saturday, February 9, 2008

Sadness And Anger

3 comments:

Anonymous said...

Ζούμε στη κοινωνία της λαμογιάς. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.

Sandy Cheeks said...

Φίλε μου τα βίντεό σου είναι αξιέπαινα, και θα είμαι μαζί σου και θα σου παράσχω κάθε βοήθεια αν χρειαστείς, με γνώμονα την ελεύθερη έκφραση και την ενεργοποίησή μας απέναντι σε κάθε μορφής επιζήμιας βλακείας. Θα πρόσθετα και απέναντι σε κάθε μορφής χαλιναγώγησης της ενημέρωσης, αλλά δεν είναι απλό. Όπως δεν είναι απλό το τι είναι βλακεία. Για μένα ας πούμε βλακεία είναι το αλ τσαντήρι νιουζ του εθνικού μας Λάκη, που αρπάζει το φτυάρι μόνο προς τις κατευθύνσεις που τον συμφέρει και συνήθως προς τους μικρούς και ανυπεράσπιστους, και δεν είναι καθόλου βλακεία η Έφη Θώδη, που για παράδειγμα έχει πέσει θύμα κακής σάτυρας και μισογυνισμού από το εν λόγω Λάκη.
Η θώδη με την απλότητα και την αμεσότητα που τη διακρίνει έχει προς το παρόν την ικανότητα να μας διασκεδάζει και την αγαπάμε γι αυτό.

StupidityGR said...

@ sandy cheeks

Κοίτα πρέπει να γίνουν ένα-ένα. Το πρώτο και κυριότερο είναι οι ειδήσεις και οι ειδησιογραφικές εκπομπές τους. Σε αυτά, σερβίρουν στο κόσμο πολλά ψέμματα ανάλογα με τα συμφέροντα τους.
Δεν ξέρω ποιά είναι η Έφη Θώδη, όμως όποια κι αν είναι, δεν υπάρχει στις ειδήσεις. Δεν έχω σκοπό να ξευτιλίσω ανθρώπους εκτός των ειδήσεων, για κανένα λόγο. Να είσαι καλά.